Vi kombinerar hög rengöringseffekt med låg användningskostnad och bra miljötänk

Genom ett genuint fordonsintresse skapades vårt engagemang för rengöringsprodukter. Och tanken på att vara bäst i det vi gör har ju alltid funnit där. Så när idéerna och vår strävan slogs samman, föddes One100 professional-konceptet som ett effektivt, djupverkande och professionellt rengöringsmedel för bilar, båtar och husvagnar.

I One100 kombinerar vi hög rengöringseffekt och låg användningskostnad med bra miljötänk. Genom att välja One100-produkter spar du både arbete, tid och plats. Samtidigt som du kan bidra till minskad miljöbelastning.

Den höga koncentrationshalten gör att produkten räcker länge samtidigt som användningskostnaden blir mycket låg. Och det unika bag in box-systemet minskar både transportkostnader och spar plats i hyllan!

Produkterna baseras på väldokumenterade råvaror och råvarukombinationer och genomgår laboratorieprov och praktiska tester innan de når butikshyllan.

Ansvarig för utvecklingen är en av Sveriges främsta produktutvecklare inom yt- och rengöringskemin. I produkterna finns 25 års erfarenhet av effektiva, koncentrerade och höggradigt miljöanpassade produkter från kända varumärken inom dagligvaruhandeln och från produkter som bland annat används för rengöring och avfettning inom tung industri.

Take Care!

Kontakta oss!