100% Professionell
Effektiv och biologiskt nedbrytbar

One100 är utvecklad utifrån de senaste forskningsrönen inom yt- och rengöringskemin och är speciellt framtagen för rengöring av bilar, båtar och andra fordon.

Du får en professionellt utvecklad produkt som är högkoncentrerad och ger tvättkraft som räcker länge samtidigt som användningskostnaden per tvätt blir låg.

En avancerad sammansättning gör produkten högeffektiv och ger ett professionellt resultat på kort tid. De tensider och komplexbildare som ingår i produkten är snabbt biologiskt nedbrytbara och är huvudsakligen baserade på vegetabiliska förnyelsebara råvaror.

 

Marine Cleaner

Marine Cleaner är ett kraftfullt avfettnings- och rengöringsmedel för plast- och aluminiumbåtar och båtmotorer. Produkten är effektiv och enkel att använda, bara spreja på och bearbeta, låt verka och spola av.

 • Löser snabbt upp fett, olja, sot, salt, hårt sittande smuts och beläggningar, utan att skada gelcoat, rostfritt stål, aluminium, gummi, lackerade eller målade ytor.

Marine Shampoo

Marine Shampoo med vax är ett koncentrerat, effektivt och miljöanpassat rengöringsmedel för båtar. Produkten tvättar rent och ger en blank yta med hög avrinningseffekt. Använd som koncentrat eller späd 25 ml till 5 liter vatten.

 • Löser snabbt upp olja, fett, sot och annan smuts från gelcoat, lackerade ytor, metall, glas, plast, vinyl och gummi.
 • Används med fördel tillsammans med högtryckstvätt.

Gelcoat Cleaner

Gelcoat Cleaner är ett effektivt rengöringsmedel för båtskrov. Produkten är enkel att använda, bara speja på, låt verka och spola av. Gelcoat Cleaner är något trögflytande vilket ger bättre rengöringseffekt på vertikala ytor.

 • Löser snabbt upp kalk- och snäckskalsbeläggningar, beväxtningar, ytrost och andra missfärgningar utan att skada gelcoat, rostfritt stål, gummi eller målade ytor.

Wheel and Engine Cleaner

Wheel and Engine Cleaner är ett effektivt avfettningsmedel för tvätt av fälgar och bilmotorer. Produkten löser snabbt upp svåra föroreningar. Används med fördel tillsammans med högtryckstvätt.

 • Löser snabbt upp fett, olja, sot, trafikfilm, salt, bromsdamm och andra svåravlägsnade föroreningar.

Car Degreaser

Car Degreaser är ett effektivt avfettningsmedel för bilen. Produkten passar för rengöring av hårda lackerade ytor och är enkel att använda, bara spreja på, låt verka 1-3 minuter och spola av. Fungerar med högtrycksspolning.

 • Löser snabbt upp olja, fett, trafikfilm, sot, tjär- och asfaltsfläckar samt ingrodd smuts.
 • Effektiv för rengöring av plast, vinyl, gummi, metall, gummi och glas.

Car Shampoo High Gloss

Car Shampoo High Gloss är ett effektivt bilschampo med vax som snabbt tvättar rent och ger ett skyddande högglansskikt på lackerade och hårda ytor. Produkten används med fördel tillsammans med högtryckstvätt.

 • Löser snabbt upp trafikfilm, olja, fett, pigment och ingrodd smuts.
 • Ger ett skyddande högglansskikt.

Car Shampoo 2 in 1

Car Shampoo 2 in 1 är ett effektivt avfettningsmedel och fordonsschampo i en och samma produkt. Produkten är effektiv och enkel att använda. Schamponera, bearbeta, låt verka och spola av. Använd högtrycksspolning om möjligt.

 • Löser snabbt upp olja, fett, trafikfilm, sot, asfaltsfläckar och ingrodd smuts.
 • Skonsam mot vaxskiktet.